Suhiss Benim 22 mart gorunuyor ama ben 38.haftasinda saglikla dogsun diye dua ediyorum fazladan beklemek istemiyorum 😅
Demetrana Cana_ ALLAH yardımcımız olsun inşallah kuzum hayırlısıyla sağlıkla bir kucaklarımıza alsaydık
nunusmom Cana_ uuuuu tanınıyorummm 🤣🤣 evet hemen hemen peşpeşe sayılırz 🤭 sağlıcakla kavuşalım heoimz inşallah💖
Ftmnur06 kumru9 haklısın sağlıklı olsunlarda hareketleri nasıl bebeğin döner mi acaba bizimkiler 😊 cinsiyeti benim erkek senin ki nedir acaba
Efnan3443 Blackkcat Ne güzel senin dortuncu çocuk mu maşallah size 🧿 benim ilk olduğu için fazla hisetmiyor olabilirim
Blackkcat Efnan3443 evet ilk olmasından anlayamıyor olabilirsin ama ilk defa yaşamakta güzel bi duygu🥰ilkler başka telaş ve duygu verir insana😍
Efnan3443 Busraaslan0 Benimde kız benim babası bı kere hisseti ama ben konuşurken dokunurken keyfi yerinde kızlar babalara karşı Nazlı oluyorlar ☺️
Efnan3443 Busraaslan0 Aynen ya beli olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı artık ben devlete gidiyorum devletede bı sıkıntı olmasa sezeryan yapmıyormus bende kızımı bı an once kucagıma almak istiyorum
Efnan3443 Blackkcat Hiç sorma valla bazen yer değiştirirken elimi karnıma koyuyorum döndüğünde bir heycan bir heycan sanki kucagımda kıpraşıyor gibi