Cana_ Günaydın kızlarrr🌸 bn hergün diyorum banada biri hazırlasada yesem die ama 2 haftadır kızlarım var hep onlar hazırlıyor her işi yapıyor zaten ama yatın gidecekler☹️
Deletedmom_112 Gizemd-01 bizde kalktık kahvaltı ettik bi ama bende hiç sevmiyorum kahvaltı hazırlamayı şeker olmasa simit domates peynir yerim kolayca
Deletedmom_112 Efnan3443 bende iyiyim kuzum oturuyorum öyle nasıl oldun sen gittin mi tekrar kontrole ?
Efnan3443 Deletedmom_112 Yok cnm daha gitmedim 34 haftada gidicem bakalım inşallah mantar enfeksiyon iletinden kurtulurum sen ne zaman gidiyon hastaneye
bitanemiz24 Kızlar şampuan ve pişik kremi hangisini almalıyım ebebek gün gün ürünleri indirime girmiş takip edip alayım diyorum
Deletedmom_112 bitanemiz24 içeriği temiz istersen ecowell, incia, siveno, minoris öneririm. Mustela da temiz mi değil mi muamma da kalmış.
Cana_ bitanemiz24 bn şampuan dalin vardı bi ara indirimde almıştım pişik kremide senelerdir sudocrem kullanıyorum
Efnan3443 Deletedmom_112 O zamana kadar 2 kg olurlar heralde daha fazlada olabilir inşallah sağlıkla ilerlerler
bitanemiz24 Cana_ sudockrem önermiyorlar canım ya içinde zararlı şeyler varmış hatta kısırlığa yol açabilirmiş öyle duydum