HilalYlmz Pinark92 evet müslin alınır bence ya ben oğlumda bimden almıştım 2 senedir kullanıyorum ne soldu nede bişey oldu
asya2425 mrsmom_ bencede çok yararlı olucak ben aşıları bile gruptan arkfaşşar söylüyordu da yaptırıydodum çünkü bebekler hemen hemen aynı hafta o zaman kuruyorum
Pinark92 HilalYlmz aynen bence de perşembe iş çıkışı denk gelirsem alırım kısmetiyse artık kalırsa :)
Deletedmom_112 Zararsiz01 aynen ben de öyleyim az az ve sık sık yemeye çalışıyorum ona rağmen geri çıkarıyorum
Deletedmom_112 Kızlar ben 13+5 im büyük ihtimal sezeryan olcak gibi mart sonu mu olur ? Nasıl hesaplayacam aynı hafta olan var mı hiç bişey bilmiyorumda ben
Aselbade Deletedmom_112 ben tam 14 haftalığım ilk doğumum sezeryan olduğu için bu gebeligime doktorum gün verdi 26 martta inşallah bir gün önce veya bir gün sonrada olabilir dedi
Eslem2112 Deletedmom_112 canım internette doğum hesaplama programı var onlar söylüyor benim mesela sezeryan olacağı için Mart sonu
Deletedmom_112 Cana_ ayy bana da söylemedi daha çok erken diye ama insan da merak ediyor vaktinde olursa ne zaman doğum diye