FatSon9993 Cana_ tv izliyorum ayy canım dikkat et kendine şimdiden nane limon iç naneli buhar içine çekmeye çalış havayı nemli tut
Cana_ @Deletedmom_112 @FatSon9993 @Efnan3443 teşekkür ederim kızlar yazım dün doktorumada çok kötü olursan belki hava verebilirler dedi başka bişey demedi ya bnde hiç bitki çayı falan içmiyorum ya
Efnan3443 Cana_ Bende çok kötü olmuştum öyle yerimden kalkamıyor dum nefesim darlanıyordu ama ilaç falan almak istemedim evde bol bol nane limon içtim meyve yedim en çok evde bişeyler yap ilaçlardan uzak dur mecbur kalmadığın sürece alma
Derara Cana_ bende alerjik astım olduğum için çok kötü tıkandım infulanza da iki hafta önce 4gün hastanede yattım. Hava verdiler kortizonlu ciğer açıcı falan verildi. Kötü olursan mutlaka doktora git. Oksijen seviyesi düşüyor o da bebeği kötü etkiliyor 🙁
Cana_ Derara valla ne geçiriyorum bilmiyorum cnm ya ama kemiklerim acıyor resmen etlerim çımkışıyor boğazım ağrıyor başım çatlıyor ve nefesim yetmiyor
Suhedammss Bnde 32 haftaligim Mart ayında sezeryan olucam ama günü daha vermediler devlet perinatoloji takipliyim
bitanemiz24 Cana_ canım gecen misafirim var demiştin çok mu yordun kendini acaba terledin de tutuldun mu