FatSon9993 bitanemiz24 2 haftaya düşünce her kontrolde ultrason ile bakıyor mu Çünkü benim yarından sonra iki haftaya düşüyor ama her gidişimde nts ye gireceğim orda nasıl
Erkeekaannesii FatSon9993 Benim 3 haftaya düşürmüştü haftaya pazartesi gidicem sonra iki haftaya düşecek ama her gittiğimde ultrasonla bakıyor daha hiç nstye girmedim
Deletedmom_112 Efnan3443 ayy hadi bakalım ya çok merak ediyorum bu sefer ben bebişleri ne kadar olmuşlar diye bayadir gitmedik
Deletedmom_112 Cana_ yaa benimde yarın ya da diğer gün gideceğiz eşimin işine göre ama meraktan çatlayacam şeker varya bide korkuyorum
Deletedmom_112 Herkes bu hafta bebişini görecek galiba umarım hepimiz musmutlu bebişlerimiz büyümüş iyi olduğunu görüp döneriz ♥️ ben çok heyecanlıyım şimdi sizler gidince daha çok heyecanladım ya 🤭
FatSon9993 Erkeekaannesii bende son üç haftalık kontrole yarın gideceğim ama beni nts bağlıyorlar kontrol yok sancı bakıyorlar artık 2 haftaya düşüyorum gene nts burda sadece 3 defa ultrason ile bakıyor
Efnan3443 Slm kızlar biz hastaneden geldik her şey yolunda dedi bir sıkıntı yok kilosu 1kg503 gr kilosu haftasına göre iyi dedi kanala inmemiş ama normalmi bu bide boyu ultrason kağıdında 5.53 yazıyor ne kadar oluyor
Deletedmom_112 Efnan3443 internette fl yi 7 ile çarpın diyor fl kaç ? O yazığın ise 38.71 baya uzamış maşallah
Efnan3443 Deletedmom_112 Sağol teyzesi doktor söyledi de ben o ara ilaçlar aklımdaydı unuttum bu haftalarda ne testi yapıyorlar benden kan aldı yarın sonuçlar için gel dedi
Deletedmom_112 Efnan3443 baktım internette de öyle yazıyor değerlerin olması gerektiği gibi tam kaçtın