mrsmom_ Cana_ ay amiiin inşallah hepimiz tam zamaninda sağlıkla alalim kucağımıza inşallah bebislerimizi🥰🤲🏻
asya2425 mrsmom_ valaha burda arkadaşlarımla yeri geldi çocuklar ateşlendi yeri geldi doğum öncesi gruptan herkes birbirine destej verdi sürekli foruma girmek yerine daha iyi olur başka katılmak isteyen varsa kızlar biz anneler için dertleşme fikir alışverişi çok iyi olur bence
mrsmom_ Cana_ o zamn baslar mısınız ben cesaret edemiyorum almaya daha daha önce bir düşüğüm var sadece patik almıştım o bile mahvetmisti beni😔 ama dayanamıyorum almamak icin zor tutuyorum yoksa beşiğine kadar alacağım 😅
Cana_ mrsmom_ valla 16. Haftada öğrensen az az alırım artık bişiler ya nasipten ötesi yok cnm ben hep şöyle düşünüyorum hiçbir sorun olmayıp herşeyini alıp Allahım göstermesin de ölü doğum olsa ne olcak herşey kader 🙏
mrsmom_ asya2425 kesinlikle özellikle ilk hamilelikler için bilgi paylaşımı destek olur burasi biraz zor oluyor
asya2425 Bebeklerimiz ve hamileliğimiz aynı haftalarda oldupu için sorunlar hep aynı o yüzden whsatp grubuna katılmak isteyen bana özel mesaj numaraısnı atsın kurayım bizi aralık annesi ocak annesi anlamaz çünkü mart da doğum olanlar birbirini anlar :)
Humeyra_87 Merhaba bende mart ayında doğum yapacam Allahın iznıyle ama kararsızım normalmi sezeryanmi ikisindede korkuyorum
Cana_ Humeyra_87 valla bu konuda bişey diyemem bnmde 4.sezeryanım olacak ama normal olsa nasıl olurdu bilmiyorum