Cana_ Ayris93 sağ salim al kucağına inşallah 🙏 bnde 28+3 üm 4. Sezeryanım olacak 3 kızım var 14/12 yaşında ve 27aylık buda erkek olacak allah nasip ederse bnmde 24 mart gözüküyor bakalım 2 haftada önde gidiyor nasıl olacak
Ayris93 Cana_ ay canım sende saglikli sihatli kucagina alirsin insallah bebegini. Allah bagislasin yavrularimizi 😍❤ hemen hemen ayni tarihlerde olucak dogumumuz 😊
Cana_ Deletedmom_112 sürekli olmuyor cnm o indirim arada oluyor internette gördüğün indirimlerde internete özel yazıyorsa mağazada olmaz ama diğerleri oluyor
Deletedmom_112 Cana_ hayır internete özel yazmıyorki şu perşembeden pazara indirimleri varya onlar internetemi özel ?
Cana_ Deletedmom_112 gelmiyor internetten alınanlar iade yapılıyor onların kargo firması hiç iyi değil millet ya ürünlerini alamıyor yada parasını
Cana_ Deletedmom_112 mesela bebek bezlerinde ve alt açma ürünlerinde 2. Ürüne %30 indirim diyor gidip o reyona baktın mı afiş vardır mutlaka sadece çalışanın dediğine göre iş yapma
Cana_ @Deletedmom_112 bnde internetten takip edip perşembeden pazara indirimlerini öle gidiyorum mağazaya
Deletedmom_112 Cana_ almadım canım aradım sordum mağazada da geçerliymiş afiş falanda yoktu o yüzden sordum muhtemelen bilmiyordu sinirimi bozdu. Peki onlineda tükendi yazanlar mağazada olur di mi ?
Cana_ FatSon9993 ayy aramızda 1 hafta var bn şimdi önümüzdeki hafta 29+1 de randevum var ondan sonra bebek deterjanlarını alıp yıkamaya başlıcam
Erkeekaannesii FatSon9993 Bizimde son 51 uygulamaya göre ama sezaryen olacağı için daha da az kaldı sanırım 💙
FatSon9993 Cana_ benimde Salı günü var ama ben şubattın ikinci haftası yıkarım temizliği bitireyim önce ondan sonra bebek kıyafetleri ütüleme yakama yapacağım
Cana_ Deletedmom_112 bak cnm öncelikle internette gördüğün perşembeden pazara olanların hepsi mağazadada geçerli ve online bitenler mağazada bulunabilir ama tabi her mağazada da stokta olmayabiliyor
Deletedmom_112 Cana_ anladım canım inşallah mağazada bulabilirim bugün bida gidemem hafta sonuna kaldı nasip artık
Cana_ Deletedmom_112 bana bakma sen bn keyfiyede gidiyorum ama eşim pazar günleri evde olduğu için her halukarda perşemden pazara indirimlerine denk geliyoruz ama yakın değil bize 2 saatlik yolda