Erkeekaannesii Efnan3443 Ben bundan aldım kahverengi renk hatta bizim doğum Şubat sonu ya da mart başına denk gelecek aşıya falan giderken kullanırım portbebenin iöibe direk bunu giydirip koyarım diye düşünüyorum
Efnan3443 Erkeekaannesii Aynen cnm fazla kulanılamz dışarı cıknca falan anca belki doğuma kadar sıcak olur yinede bı tane alayım dedim
Deletedmom_112 Erkeekaannesii nasıl beğendiniz mi güzel mi ? Bide yatarkende uyku tulumu gibi kullanılabilir mi ?
Deletedmom_112 Efnan3443 bende bunu çok beğendim bide hilyus marka olan var gördün mü bide ona bak onun hem içi de peluş sence hangisi daha iyi olur ?
Efnan3443 Deletedmom_112 Hmm baktım cnm ama sanki bu daha iyi gibi yaa içinde yünlü olunca çok terlerler bence
Erkeekaannesii Deletedmom_112 Deletedmom_112 Ben beğendim içi peluş değil ama uyurkende kullanılabilir neden olmasın ama uyurken biraz kalın gelebilir evler sıcak oluyor zaten
Deletedmom_112 Efnan3443 oda doğru bilemedim bende ikisi arasında kararsızım ama bi tane alcam nolur nolmaz diye
Efnan3443 Deletedmom_112 Aynen gördüm cnm ama diğer daha iyi gibi terleme konusunda bende bı tane alacam
Deletedmom_112 Efnan3443 gördükçe alayım diyorum artık ama önce kendi çantamı hazırlayım diyorum pijamalar göğüs malzemeleri falan
Efnan3443 Deletedmom_112 Hm İyi yapıyorsun cnm bende bu ay bitimi başlıcam bakalım inşallah yetiştistirim