FatSon9993 Demetrana zaten burda kolay kolay sezeryan yapmıyorlar Ben 29 haftalıktı gittiğimde sadece dönmemiş dedi rabbimin izni ile dönerse tabiki bende normal istiyorum Allahın iziyle dönsün dua et canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Demetrana FatSon9993 Ederim tabi ki RABBİM’in izniyle hayırlısıyla sağlıkla normal doğum yaparsın inşallah dönmüştür bebeğin bir avazda kolaylıkla doğur inşallah canım 🤲❤️ Aklıma geldikçe ederim canım
Efnan3443 Demetrana Bebegin aşağıda olduğunu nasıl hisederiz benim dünden beri aşagıta aşırı derecede baskı yapıyor ayyaklarıda midemin yanındaymıs gibi
Demetrana Deletedmom_112 Bende de bulantı pelvik ağrısı gece kasılmaları ve reflü başladı bu hafta çok kötü geçti canım yaaa bu hafta doğuruyorum diye ödüm patladı
bitanemiz24 Kızlar selam benim plesanta önde dün çok az hissettim öyle oluncada stres basıyor beni şükür bugün iyi içimde dalgalanma gibi bişeyler oluyr sizlerde durumlar nasıl
Deletedmom_112 FatSon9993 benimde iyi kuzum ayy çok heyecanlı şaka maka günleri bitiriyoruz sağlıcakla kavuşalım inşallah
Deletedmom_112 Efnan3443 iyi kuzum idare ediyoruz bulantılar ağrılar bebişte iyi şükür 29 olduk bugün teyzesi
Mervs Kızlar hepinize nasılsınız daha sezeryan norma gibi doktorumla konuşmadık serklajlıyım ne dicek bilmiyorum zaman geçiyor 30+3 olduk mart başı diye tahmin ediyoruz 🥹 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸
Cana_ Mervs amin cnm inşallah 🙏 bnde 28+2 oldum bnm sezeryan zaren 68gün kaldı bakalım önümüzdeki salı randevum 1 ay oldu gitmeyeli
Efnan3443 Mervs Amin inşallah cnm bende 29+1 haftalık olduk benim de doğum şekli beli değil daha hayırlısı artık