Deletedmom_112 Efnan3443 hayır canım bozma moralini tabiki bebiş etkilenmesin benimki her gün bile aynı şekilde hareket etmiyor bugün hareketlşyse yarın durgun oluyor o bile değişiyor
Efnan3443 Deletedmom_112 Aynen doğru diyorsun cnm bidaha öyle dusunmicem sen ne zaman hastaneye gidicen
Deletedmom_112 Efnan3443 yaa bende aynı şeyi diyorum pabucun dama atıldı diyorum 🤣🤣 düşünmesi bile çok güzel
Efnan3443 Deletedmom_112 🤣🤣 Valla öyle artık onlarla ilgilenecek zamanımız kalmıcak hep bebislerle olacak ne güzel şimdiden oda beni kıskandırıyor bende eve geldiğimde kızımı öperim ilgilenirim seni sormam bile diyor başladı kıskançlıklar 😄
C9-3_g Ben yarın 31 haftalık olucagim ikinci sezeryan olunca ne zaman veriyor lar acaba kaçıncı haftada tarihi
Cana_ C9-3_g 2. Sezeryana göre değişmiyor cnm o ya genelde doktor 38. Haftada alıyor ama bazı doktorlar 39u bekliyor doktorunla konuş bnce
Deletedmom_112 Efnan3443 30 haftalık olunca gideceğim daha var çok sabırsızım ya doktorda alıştı bana 30da gel ama dayanamazsan daha da erken gelebilirsin dedi artık 🤣 sen ne zaman gideceksin ?
Deletedmom_112 Efnan3443 ayy aynı bide siz gibiyiz aynı muhabbetler 🤣🤣 şimdi senle doğduktan sonra hep benle olcak görürsün diyor 🤣🤣🤣
Efnan3443 Cana_ Hmm iyi Allah daha iyi etsin inşallah cnm uslu kız galiba sizi yormaz bebiş doğduğumda rahat olursun
Efnan3443 Deletedmom_112 Bende 30 haftada gidicem benim vajinal enfeksiyon var ya çok kaşıntı yapıyor geceleri kaşıntı dan aglıcak duruma geliyorum doktor fitil verdi ama yaramdı
Efnan3443 Cana_ İnşallah ama galiba sana düşkün olduğu için bebekle ilgilenmene izin vermicek biraz baabsına alıştır
Deletedmom_112 Efnan3443 evet fitil işe yaramıyormuş çoğunlukla oda nası rahatsız eder ya aslımda sirkeli su iyi geliyor ama hamilelikte olur mu bilmiyorum
Efnan3443 Deletedmom_112 😊😊 Bana diyor biz ikimiz otururuz sen çay getirirsin bize bakarsın senin oturmana izin vermicez bende he he diyip geciştiriyorum valla gerçekten şimdi biz dede doğduktan sonra babacı olmasınlar 🤣🤣
Deletedmom_112 Efnan3443 ayy onun kıskançlığı bile çok güzel yaa onlara da bize de düşkün olsunlar inşallah hayırlı evlat olsunlar 🤲
Efnan3443 Deletedmom_112 Amin inşallah hayırlısıyla dugsunlarda kimi seviyorlarsa sevsinler 🤲 siz karar verdiniz mi isime ne koyacaksınız
Deletedmom_112 Efnan3443 yok canım bizim bebe isimsiz kaldı 🤣 bikaç tane aklımızda vardı eşimle karar veremedik ya o beğeniyor ben beğenmiyorum ya da tam zıddı napcaz bilmiyorum