Demetrana Deletedmom_112 38’i o gün dolduruyoruz kuzum küçük kızımı suyum artmaya başladı diye 37+6’da almıştı ben hiç bir çocuğumda 38’i doldurmadım mesela ☺️ Ama çok şükür hepsi sağlıklı doğdu kuvöze girmediler
Deletedmom_112 Efnan3443 Günaydın canım benim acayip sırtım ağrıyor yatmakla geçiyor sen nasılsın nasıl gidiyor ?
bitanemiz24 Cana_ az kalmış canım okumuştum yorumunu 1 ay verdi randevuyu diye bana da bir ay sonra dedi senin az kalmış sonra 15 günde birmiş heycanla gün sayıyorum 😇
Demetrana Cana_ İnşallah yüzünü gösterir canım özlemişsindir benim ki detaylı ultrasondan beri göstermedi yüzünü devlet zaten göstermiyor özelde de oğluş kendisi göstermiyor RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️
Efnan3443 Cana_ Biz yarın 29 haftaya giriyoruz inşallah geceleri uykum kaçıyor yatamıyorum siz yatıgınızda bebeğin hareketlerini hissediyorsunuz ben yatıgımda hiç hisetmiyorum
Cana_ bitanemiz24 evet az kaldı valla bakalım sonrasında nasıl çağıracak bazıları 2 bazıları 3 haftada çağırıyor
bitanemiz24 Cana_ bebek arabası hangi marka aldınız ben çok kararsızım ya çok kullanmam diye biraz uygun olsun istiyorum zaten hep araba ile gidiliyor
Cana_ Efnan3443 bnmki inan hiç durmadan hareket ediyor mahşallah 🧿 bizde 28 olduk hatta dönüyor içimde sürekli
Deletedmom_112 Efnan3443 ilk gebeliğinse normal canım daha önce doğum yapanlarla bizim bir olmuyor biz onlar kadar ayırt edemiyoruz hareketini gün içerisinde hissediyorsan sorun yok
Deletedmom_112 Demetrana benimkide detaylıdan beri yüzünü göstermiyor hep totosunu gördük 🤣 bide bebim bebiş hala göbek deliği etrafında hareket ediyor doktora mesaj attım normal demiş senin ne zaman çıktı yukarıya midene göğüs altına tekme atıyor mu benim daha hep aşa atıyor ya
Deletedmom_112 Cana_ bencede psikolojik canım erken doğum riski olunca doktor anlamıyor mu söylerdi heralde
Deletedmom_112 Demetrana aklımızda 5 6 tane isim vardı ama eşim ile ortak bi karara varamadık başka isimler bakalım dedik bişey beğenemdik
Demetrana Deletedmom_112 Daha 9 hafta var bulursunuz canım ben küçük kızıma İkra Defne koyacaktım doğuma bir hafta kala rüyamda İkra Şifa dediler öyle olunca riske atamadım İkra Şifa koydum adını
Demetrana Deletedmom_112 Benim ki makat geliş sadece soldan hareketi hissetmiyorum orda da plesenta var aynen bazen göbeğimle oynuyor gibi hissediyorum çoğunlukla alttan baskı oluyor özellikle gece yatınca mesela bugün sanki yukarı çıktı gibi geldi aşırı derecede reflüm var yanıyorum resmen normalde midemde baskı olmaz benim bugün başladı canım
Efnan3443 Deletedmom_112 Bende hep yatıyorum günün yarısı uykuyla geçiyor agrılar sanki daha çok olmaya başladı gibi senin bebişin hareketleri nasıl
Efnan3443 Cana_ Benimde yatamadan önce bir sağa bir sola vuruyor hareket ediyorsa ama yatıgımda hisetmiyorum bazıları tekmelri beni uykudan uyandıruyor diyor şaşırdım