Cana_ Demetrana bn baya ağırlaştım ya karnım zaten normalde büyük beni baya zorluyor bizde dün eşimle kızımla pazara çıktık inan eve geldik kendimi zor attım ev dublex üst kata bile inip çıkmak ölüm oldu gerçekten
Deletedmom_112 Demetrana evet doğru diyorsun benim kafamda anca bi liste oluştu zaten daha ne alcağıma anca karar verdim
Deletedmom_112 Demetrana aa hemen hemen aynı günlerde senin normal doğum mu olacak sama bi tarih verdi mi doktor ?
Demetrana Deletedmom_112 Ben sezeryanım bu doğumumu devlette yapmak istiyorum 36. Haftada drum tarihe karar veririz dedi ben 18 Mart istiyorum 38 +1 oluyor o zamana drum ameliyat günüme denk gelirse o günü veririm dedi ama gelmezse kusura bakma dedi söz vermiyorum dedi canım
Deletedmom_112 FatSon9993 hadi inşallah canım bebişin kafa aşada mı olması lazımmış nasıl oluyormuş benimki hep yatar pozisyondaydı
Cana_ Demetrana bnmde katlanabilir değil ama pratik bnce banyo işi bittikten sonra katla koy kenara fazla depolama alanı yoksa diğer küvetlerde çok yer kaplıyor
FatSon9993 Deletedmom_112 aşağıda olması gerekiyor başının ama ben 29+2 de gittiğim de hala başı yukarıdaydı 36 haftada tekrar bakacak inşAllah o zamana kadar döner
Demetrana Deletedmom_112 Senin ilk doğum değil mi canım sezaryen mi normal mi belli değil 40’ı doldurmanı bekleyebilir drun belki şekerden dolayı drun riske atmak istemeyebilir zaten muhtemelen seni sezaryene sokmak isteyecek drun canım suyun nasıldı
Demetrana Cana_ Öyle canım ama ne bileyim bana güvenli gelmiyor bir de ben ilk kızımda bir tane kırmızı küvet almıştım hepsini de aynı küvette yıkadım ALLAH nasip ederse inşallah bunu da onda yıkayacağım sadece file alacağım banyo malzemesi olarak
Cana_ FatSon9993 bnmki baş aşağıdaydı hatta akşamda öleydi bn farkediyorum kendim baş aşağı döndüğü zaman resmen göğüs kafesime tekmeler atıyor
FatSon9993 Deletedmom_112 inşAllah dönmüştür canım ben 2 haftada 1 gidiyorum ama nts bağlıyor kontrol etmiyor 36 haftada bakacak son defe ultrason ile burda sadece 3 defa bakıyor ultrason ile benim bitti ultrasonlar ama dönmediği için son bakacak hayırlısıyla dönsün 🤲🏻🤲🏻