Cana_ Deletedmom_112 ister beşiğin içine koy ister nerde otururup kalkıyorsan orda yanında gezdir hiç farketmez
Deletedmom_112 Cana_ anladım canım ne işe yarıyor peki reflü yatağı kusmasın falan diye mi ? Ben aslında onu almayacaktım ama herkes kusarsa dik olması iyi demiş
Cana_ Deletedmom_112 o tırnak törpüsünü ebebkten almadım aşırı gereksiz pahalıydı trendyolda yarı fiyatına var
Deletedmom_112 Cana_ ya bende ağız mendilini renkli istiyorum bizim burdakiler hep beyaz bu çok güzelmiş sen mağazdan mı aldın ?
Cana_ Efnan3443 bn unibaby beğenmiyorum ya resmen ıslak değil bn şuan kızıma ebebeğin kendi ıslak mendişini kullanıyorum pudralı olandan geçende bir paket komili 4lü paket aldım fiyatı daha iyi zeytinyağlı onuda kullancam
Efnan3443 Cana_ Hm anladım ama uniy beyby kokusu çok güzel yaa a101 de dörtlü paket 40 TL küvet falan aldınmı
Cana_ Efnan3443 kokusu güzelde ıslak değil o yüzden dedim küvet 2 tane vardı zaten bizde öle şeyler almadım bn bide banyo filesi almıştım bn kızımda hiç kullanmamıştım hep elimle tutarak yıkamıştım
Cana_ Efnan3443 çok güzel şeyler geliyor oraya katlanabilir olanlarda vardı orda hatta su dökmek için kap ve kovasıda vardı
Cana_ Deletedmom_112 hem o açıdan hemde gaz açısından erkek bebekler çok gazlı olur diyorlar bununda tam mide kısmında titreşimi var gazını çıkaramayıp eziyet ettimi özelliğini açınca çom iyi oluyormuş birde işte o gaz kemerinden aldım ikisi rahatlatır
Cana_ Deletedmom_112 bundan değilde bunun kalitesinde daha renkli olanları var bn ondan aldım üstünde desnleri var evet bn netten yapmam alışveriş hem çom geç geliyormuş hemde ilka gidip bakıp almam lazım
Cana_ Deletedmom_112 bn ıslak mendilide evebekten alıyorum bez olarakta prima alıcam erkek bebekte riske atamam başka bezi kızımda da onu kullandım birde kampanya varya şuan 1000tlye 200tl ondan 3000alışveriş yaptık biz onlarlada bez alıcam