Deletedmom_112 Cana_ 2 hafta önden gidince 2 hafta önce mi doğum oluyor canım bide bebek neden 2 hafta önden gidermiş doktor bişey dedi mi
Efnan3443 Deletedmom_112 İlk gebelik normal heralde inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz bende sabırsızlanıyorum günüm gelsin gidip göreyim diye
Efnan3443 Deletedmom_112 Yok kız nerde daha başlamadım Şubat’ta baslıcam inşallah sen ne yaptın bitimi daha devamı
FatSon9993 Cana_ Ben hastalığı atlatıp herseye öyle başlamak istiyorum yoksa iyi olamam gibime geliyor
Deletedmom_112 Efnan3443 yok kuzu ne bitmesi yeni yeni başlıyorum sadece büyük eşyaları aldım detay olan her şeye yeni başlıyorum kafamda anca karar veriyorum ne alacağıma. Yaklaşık 20 zıbın aldım bikaçta takım aldım o kadar.
Deletedmom_112 Cana_ ne temizliği yaptın canım neler yapabiliriz mesela cam kapı silip ev falan süpürüyor musunuz?
Cana_ Deletedmom_112 bnm ev dublex işim hiç bitmiyor siliyorum bn valla kapı pencere alt üst kat 2 tuvaletbanyo var hiç bitmiyor işim
Deletedmom_112 Cana_ maşallah iyi yetişiyorsun ben korkudan cama falan çıkamıyorum ev yüksekte. Daha doğrusu gün boyu pek bi iş yapmıyorum zaten haftalık yetiyor
Efnan3443 Deletedmom_112 20 zıbın çok degilmi ya büyüyorlar hemen o kadar alma bence herkes büyüyor alma fazla diyor
Cana_ Deletedmom_112 yapıyorum cnm işte bişiler temizşik yapmazsam batıyor bana niraz takıntılıyım bn
Deletedmom_112 Efnan3443 büyük beden aldım canım 4 5 tanesi küçük sadece bide sürekli elimde yıkamak istemiyorum en çok zıbın lazım oluyormuş