Efnan3443 Cana_ Burdayız artık kimse fazla girmiyor sanırım sen ne yapıyorsun ne ediyorsunu bugün 27 haftayamı girdin
Cana_ Efnan3443 aynen cnm 27 olduk bugün bn zaten şimdiden baya ağırlaştım zorlanıyorum çoğu şeyi yaparken sen nasılsın naspıosun ne kadar oldun
Leman_Aliyeva Merhaba kizlar kac haftaliksiniz? Bende mart oluyor fakat gelip cikamicaz galiba 🙄nasil gidiyor hamilelik
Leman_Aliyeva Efnan3443 Ben 30haftaya kadar cok iyiydim NST yapdi doktor dogus sancilarin var oldunu soyledi o yuzden ancaq uyuyorum ayakda durmak yasak yapildi
Leman_Aliyeva 31 haftaya girdik 1hafta once doktor erken dogum riski oldunu soyledi yatak rejimi uyguluyoruz🥺
Efnan3443 Cana_ Bende yarın 28 haftaya giriyorum iyi gidiyor ama eskisi gibi iş yürüyüş falan yapamıyorum daha önce saatlerce yürüsem bı yerim agrımazdı şimdi biraz yürüsem her yerim ağrıyor
Cana_ bitanemiz24 bnm çok hareketli cnm mahşallah 27 haftadayım bn birtek 25. Haftada şeker yüklemeden sonra 3 gün çok az hareket etmişti sonra düzeldi
bitanemiz24 Efnan3443 benim hep ağrılı geçti tüp bebek olunca hep dikkat ettim şükür daha iyyim ilk zamanlara göre
Cana_ Efnan3443 al bndende o kadar ya resmen sanki bebek aşşada duruyor bnm çatı ağrımda başladı zaten
Efnan3443 Cana_ Aynen yürüdügümde kasıklarım batıyor bı anda yerimde duruyorum hareket bile edemiyorum
Ecem_umaymom Ay kizlar bugün çok kotu birşey oldu karım a gardarop kapisi düştü 😭 şuan hastanedeyim 😭
Efnan3443 Ecem_umaymom Ayy ne diyorsun iyimisin inşallah iyisindir korkma allahın izniyle bi şey olmaz çok geçmiş olsun cnm🌺