Dilan1212 Perinatoloji doktor önerisi olan var mı kızlar Diyarbakırda ama Urfa’da olabilir ama tercihen Diyarbakır
Melekveprensi Dilan1212 dr Mehmet irfan külahçıoğlunu öneririm ilgili ve güler yüzlü olması muayene esnasında hoş sohbetleriyle ve ayrıntılı bir şekilde anlatmasıyla içimiz ferah bir şekilde ayrılıyoruz yanından.
Kaderkdmrl Dilan1212 bugün ece öcal’a gittim.40 dakikadan fazla sürede baktı.Mardin’den gittim.Çok beğendim.Aklımda hiç soru kalmadı ayrıca detaylı rapor ve ultrason kağıdı verdi
Hndgn Dilan1212 kesinlikle muazzam bir doktor , 28.haftadayım öğrendiğimden beri oraya gidiyorum , hiç aklımda acaba yok , fiyatı biraz fazla ama değer
Dilan1212 Melekveprensi Doktora baktım da baya memnuniyeti var peki muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı? Birde kaçıncı haftada gitmem gerekiyor doktora detaylı tüm herşey için tüm hastalıklar için
Ebrusena Mehmet irfan beyi bende öneririm çok çok iyi bi doktor temmuz da detaylı muayene 1500 di şuan ne kadar bilmiyorum
bskk9 Mehmet İrfan beye hem detaylı ultrason için gittim hem de rutin muayene için gidiyorum. Çok ilgili bir doktor. Bende çok memnunum. Geçen hafta gittiğimde tekrar ücret bilgisi almıştım. Detaylı 1500 TL muayene 1000 TL