pnar8007 Tugce___ hiç dikkat etmedim ama şuan şekerim var yine de çok dikkat etmiyorum 23 haftadayım 2 kilo aldm ilk bebeğimde daha çok almıştım
aslanprenses_ Tugce___ sağlıklı besleniyorum şekerim var ama kilo alıyorum ister istemez. 33. Haftadayım 9 kilo aldım.
Bynbahar Bende sağlıklı besleniyorum tatlı filan hamur işi yemiyorum pek ama 20. Haftada 6 kilo almışım
Kediannesi1 Tugce___ dikkat etmedim normalde de sağlıklı beslenirdim zaten bulantılar hariç düzenimi bozmadım 26+2 ikizler 2 kilo aldım eğer dikkat etmek istiyorsanız öncelikle doktorunuzla görüşmeniz gerekiyor bunu belirtmek isterim
AleynaResul Tugce___ dikkat etmedim çok ta iştahlı biri değilim 54 le hamile kaldım 25.haftamdayım 58 kiloyum
Gamzecanpolat Tugce___ tatilde hiç dikkat etmedim ama şu an dikkat ediyorum liste aldım diyetisyenimden tatlı hamur işi kızartma yemiyorum ekmek tam buğday ekmeği alıyorum mutlaka ceviz badem vs yiyorum bol salata meyve sebze haftada 1 2 balık bu şekilde
Kediannesi1 Gule1- 160 boy 60 kilo ile başladım (60 kiloya da zaten tüp bebek sürecinde çıkmıştım hormon iğnelerinden) şimdi 62 kiloyum