Esra3455 Yalla ludo eşimle birlikte oynuyoruz tabi bebiş doğana kadar 2hafta kaldı sonra oyuna veda ederiz🤣
2prenses_masal-oyku Zeze03 ay o roblox başımı ağrıtıyo benim kız 4 yaşında tek başına kötş şeyler oynamasın diye birlikte oynuyoruz ama çok kötü dayanılcak gibi değil yaa 😁
Zeze03 2prenses_masal-oyku bende oğlumla onu eşimle pubg oynuyorum aslında zevkli zararlı tabiki çocuklar için ama çok güzel konusuryoruz oynarken sanki birileri bizi izliyor gibi ikimiz bir koş koş kaç kaç gel gel :))))
2prenses_masal-oyku Aylinannesi trivia crack diye bi oyun vardı ara ara yükleyip oynuyorum güzel oyun bilgileniyosunuzda
canparelerim_ 2prenses_masal-oyku o oyunu bende çok oynardım 4-5sene önce. Baktım hep kazanıyorum sıkılıp silmiştim🤪😅 ama güzel oyun. Bide cavaplar genelde a şıkkı çıkıyordu😁 bilemediğim sorulara a ya basıyordum genelde doğru çıkıyodu🤭😅
Fatoss12 Aylinannesi royal mach var çok güzel bır oyun herkes görünce ındırıyor bagımlı oluyor ınsan 🤭😅😅
Smiley1123 Oyun oynamak beni çok rahatlatıyo ama oyunsuz kaldım şu ara. Bu oyun süper dediğiniz bişey var mı kızlarım?🥺