karpuzz Kızlar bu aralar medicalpark Ankara Batıkent hastanesine giden var mı hangi doktor ve doğum paketi fiyatı nedir
Meryemtolga karpuzz Ben gidiyorum Aylin Ayrim hocaya ilk gebeligimde de ona gitmistim. İkinci gebeliğimde de onu tercih ettim. 40 bin tl paket
Ddmyu karpuzz ben de Batıkent’e gidiyorum Ahmet Süha özer hocaya . Doğum paketi almıştım mart nisan gibi 20bin 500tl idi ama şimdi ne kadar bilmiyorum
066 karpuzz ya bende su an devlette takıplıyım bılkent sehır hastanesınde 23 haftalık hamıleyım doğum ıcın anlaşmak istiyorum o hastaneyle
durumuufukmu karpuzz aylin ayrım hocanın paketi 40.000₺ onun yerine burcu kısa var onu da öneriyorlar. Fiyatları 30-35-40 arasında. Ama hastane olarak kesinlikle hayır. Hastaneyi de araştırın kızlar 🌸
mariapuder durumuufukmu neden memnun değilsinz hastaneden? bnde orda dogum yapıcam ameliyat personelleri nasıl bilgnz var mı
Meryemtolga durumuufukmu Neden? Ben ilk hamileligimde de orda dogum yaptim doktorundan hemsiresine ebesinden temizlik görevlisine kadar cok memnun kaldım. Merak ettim şimdi.
Aysesanli selam kızlar bende gebeliğimi yeni öğrendim gülenay hocaya gitmeyi düsünüyorum tavsiye edermisiniz
Meryemtolga mariapuder ben cok memnun kaldım valla ayni personeller su anda var mi bilmiyorum ama asiri iyilerdi.