Mertcanbusekarakaya KIZLAR gece olunca bende bir Nutella yeme isteği oluşuyor 3-4 dilim ekmeğe sürüp yiyorum zararlı mı ya 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Kilo derseniz sorun yok zaten kilo almak isteyip yiyip içip alamayanlardanım 😂😂 sövmeyin kız ikizlere hamileyim yolun sonunu merak ediyorum 😂😂😂😂
Pinkmomyy Mertcanbusekarakaya nutelladaki palm yağından dolayı zararlı diyorlar ama tadı çok güzel 😄 kilo sorunun yoksa çok abartmadan ye bence ben de yedim 🤫
yavrularim2019 Mertcanbusekarakaya benimde gece gece canım hep salatalık çekiyor bende yiyorum iki tane falan ye kız can boğazdan gelir😅
Mertcanbusekarakaya Pinkmomyy şuan dördüncü dilime sürüyorum valla ben istemiyorum çocuklar istiyor 😂😂😂😂😂
Gizemsongul Ye kız aklinda durcana midende dursun 😂😂😂. Bende aciktim gece gece ciktik taze simitci ariyoz valla
Gizemsongul yavrularim2019 😂😂 olur kiz tabi once cıkmasini bekle saat 5de cikcakmis simitcinin onunde bekliyoz vallaha 😂😂😂😂
yavrularim2019 Mertcanbusekarakaya Gizemsongul bekleriz anam zaten uyku falan yok gebelere uyku haram😂😂
Mertcanbusekarakaya yavrularim2019 ay ay benim koca anlamıyor askerde ama ordan yetiyor niye uyumuyorsun diye bende diyorum inşallah bir gün sende doğurursun 😂😂😂😂
yavrularim2019 Mertcanbusekarakaya amin benimde elimde imakn olsa eşime bir haftalığına çocukları karnında taşımasını isterdim kalkıp oturamiyorum bende eşime yalan gibi geliyor 😂😂
Mertcanbusekarakaya yavrularim2019 ay beni de gece uyku tutmuyor neymiş çocuklar ben gibi olcakmış 😂😂 yeminlen bezdum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️