Fzsmom Gul_ozcan3001 ben trendyoldan almıştım açıklamalarını okuyup tercih edebilirsiniz geçmiş olsun
Gokce71 Gul_ozcan3001 Bende hamileliğimin başlarında tekrarlayan enfeksiyon yaşadım. Toz antibiyotik verdi doktor bi de ayağımı ve karnımı sıcak tuttum tekrarlamasın diye.
Gul_ozcan3001 Gokce71 çok zor ya ben böyle bibsey görmedim ağlayarak idrarımı yapmaya çalışıyorum 5 dakkaya bir lavabodayim artık kafayı yicem
Dilara-26 Gul_ozcan3001 ben sirkeli suyla taharetlenir gibi yıkıyordum kaşıntıyı fln kesti iyi gelmisti
Gokce71 Gul_ozcan3001 çok zor oluyo temiz bi bez parçasını ütüyle ısıtıp çamaşırınıza koyabilirsiniz o da iyi geliyo bi tık rahatlatıyo
melteW Niola yağı organik iç camaşırınıza 1 kaç damla damlatın teninize değil ama faydasını görürsünüz
AhmetBetulKubra Gul_ozcan3001 evet çok yükselmiş. Dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede iyileşirsiniz
Lafayette Gul_ozcan3001 korkmayin ilac verilmistir kullanin bide bol bol su icinki vucut o enfeksiyonu idrarla atsin
Meyrak Gul_ozcan3001 kızılcık ye bol bol 5 gün falan ekşi diye yiyemezden suyunu yap geçiriyor enfeksiyonu canım boşuna antibiyotik kullanma geçiyor 1 ay sonra tekrar oluyor bende yaşadım çünkü tam mevsimi kızılcık ye kurtulursun inşallah birde bol bol su iç
Azraa33 Gul_ozcan3001 ben 2 ay çektim çok rahatsızım 3 defa farklı farklı ilaçlar kremler kullandım sonra kesildi