Gul_ozcan3001 Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 16+3 deyim enfeksiyonun var idrar yolumda sabahtan beri çatlıyorum lavaboya gitmekten damla damla idrar yapmaktan bı hâl oldum acayip ağrım var ne yapmam gerek nolur yardım edin
Belginylmz Gul_ozcan3001 doktor bana tek kullanımlık şase ilaç wermisti onu gece icyim sabah idrara çıktım çok rahatkamistim enfeksiyonun geçmişti doktor tekrar idrar testi yapmıştı yok denilecek kadar azalmıştı we bil su iç demişti öyle yaoti şuan çok rahatım gerçekten iyi geldi
Sydipk92 Gul_ozcan3001 kuru dut kaynatıp iç hiç bir zararı yok bebeğe için rahat olsun 2 su bardağı su 2 yemek kaşığı kuru dutu 6 dakika kaynat ılıyınca yarısını sabah yarısını akşam iç birde bol bol su iç birde doktorum bana sirkeli suyla yıkama yap demişti tabi sirke ev sirkesiydi
Gul_ozcan3001 Youngmotherr yok hayır ilaç kullanmıyorum 2 gün sonra kontrolüm var o yüzden gitmek istemedim acile
Yaseminkamalak Gul_ozcan3001 hemen gidin benim de aynen bu şekildeydi idrar yolu enfeksiyonu kanamaya neden oldu şu an 3 hafta oldu hala düşük riskim var ilaç iğne kullanıyorum düşük için enfeksiyon için desefin igne verdi doktorum o çok iyi geldi
Gokce71 Gul_ozcan3001 Bende hamileliğimin başlarında tekrarlayan enfeksiyon yaşadım. Toz antibiyotik verdi doktor bi de ayağımı ve karnımı sıcak tuttum tekrarlamasın diye.
Serendipty Gul_ozcan3001 evet bakteri üreyen bir şey sonuçta daha fazla zarar vermeden muayene olsan iyi olur
Youngmotherr Gul_ozcan3001 yok hayır tam tersi enfeksiyon zarar verebilir ben ilk öğrendiğimde kullanmıştım geçmişti sonra doğumdan 1 hafta önce başladı bir kere kullandım geçti
Hayatadairanne Gul_ozcan3001 ilaç zarar vermez ben çok şiddetli enfeksiyon geçirdim e coli bakterisi uzun yolda sıkıştığım için benzim istasyonunda mecburen lavabo ihtiyacı giderdim o gümden sonra resmen ağrı acı enfeksiyon çıktı monurol şase verdiler kullandım 3 gün sonra tekrar kullandım 2 kere yani aynı hafta sonra tekrar 10 gün sonra tahlil verdim geçti şükür ama sakın aksatma ben cok kötü geçirdim bilirim acısını
Belginylmz Gul_ozcan3001 yok birşey olmaz Allah’ın iznliyle benim ileri derece enfeksiyonun wardi acile gttim irdaki doktor tek kullanımlık ilacı werdi gerçekten çok iyi geldi enfeksiyonum geçti bokda su içi hicbirsey olmaz
Gul_ozcan3001 Belginylmz inşallah bı şey olmaz öyle yapayım o halde yoksa çatlicam bu arada hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🤗
Gul_ozcan3001 Belginylmz idrarda lökosit 204 ten büyük eritrosit 5 ten büyük çıktı tahlil sonucunda çok yüksek kafayı yicem bu kadar yüksek enfeksiyon olur mu