Asel53 Kızlar etrafımda ki herkes bu sene kız senesi diyor hakikaten de kimi duysam bebişi kız 😃🥰 var mıdır öyle bi şe kız senesi erkek senesi 😊
Sehermahsum7321 Asel53 aynen benim de etrafım öyle 4 kuzenim hamile kız eltimin ki kız benim ki daha cinsiyeti belli değil bende kız istiyorum 😅
cokkasmabeabi Asel53 benim çevremde herkes erkek doğurdu tek kızı olan benim. Öyle inanmadim ki duruma ebe doğunca bak cinsiyeti neymiş dedi 😂
0911 Melahatomer bende hep kız senesi hamile oluyorum ama erkek 😂 şimdi yine kız senesi daha öğrenemedim 😂
gamzee07 @cokkasmabeabi bende erkek bekliyordum 😂 cinsiyet kız deyince belki 10 kere sordum doğrumu diye 😂🙏🏼 çok mutlu oldum bitancik oğlum var birde kızım olcak 🙏🏼 26 yaş genç anne 😂😂 2 çocuklu ahhah çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin
Sehermahsum7321 gamzee07 bende 26 yaşında ikinci anne olacağım 23 yaşında oğlumu aldım kucağıma ikinciyi merak ediyorum inşallah kızdır
elif-asil Asel53 bence inanmayın öle şeylere ona bakarsın benm etrafımda hep erkek bu yıl kimi duysam
Baharoloji Asel53 ben inanıyorum aslında kimi duysam kız benim de kız ancak oğlumda öyle değildi herkes kız bir benim erkekti neye göre tutuyor anlamadım :)
Papatya_kokuyo5 Asel53 bizim buradaki hamileleirn çoğu da kız doğuruyor 😂😂oğlumu doğurduğum yok erkek senesi dediler bunu da kız senesine yetiştirdim 😂😂
Miracleee Asel53 kendim dahil kimi duysam erkek 🤭 bence ortak dağılım ya sizin bölgeye öyle denk gelmiş bize böyle 😁
TugcEsila Asel53 bence erkek senesi bana göre de 😃 etrafımdaki duydugm hepsi erkek benmde oglum olcak sağlıkla insallah kavusalim yavrularimiza en onemlisi sağlık 🤗