Ayshe19 anilaygercek sana önerebileceğim tek şey eğer sezeryan olursan yaranı güzel temiz tutman hava almasını sağlaman aksi halde hemen enfeksiyon kapıyor ve çok hızlı ilerliyor tehlikeli
Ace_b42 112 kiloyla doğuma girdim normal doğum yapacaktım ama açılma olmadığı için Sezeryan oldum kiloyla alakası yok içiniz rahat olsun çatı yapısıyla alakalı ☺️
melekmommm Ace_b42 peki sonradan kilodan dolayı dikişlerde sıkıntı yaşadın mı canım. Göbeğin gitti mi Aldığın kiloları verebildin mii kafamda deli sorular 😄
Ace_b42 melekmommm daha bugün 1 hafta olacak yeni doğum yaptım dikişlerimde sorun olmadı Kilo ister istemez bebek vücudumdan ayrıldığı için gtti tek sorun aşırı ödem topladım normalde ayağım küçük bedenime göre 37 şuan kocamın ayakkabısı tam oluyor 45 numero canım 🤣
melekmommm Ace_b42 ayy çok korkuyorum ödemden. Maşallah hayırlı olsun bende perşembe sezeryan olacağım 🥹
Ace_b42 melekmommm inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz. Geçiyor her şey korkmayın gerçekten ben bunlar sadece 1 gün sürecek diye kendimi hep motive ettim öyle de oldu (1 hafta sürdü 🤪)