Arassimo Doktor esinizi alamayiz filan dedi bide bebek ciktiktan sonra foto cektiler mi orda sizi acaba ? Bn de fotomu kim cekecek dedim ordan biri cekebilir mi dedim doktorda telefonunuz ile girin o zaman ordan birine cektiririz dedi
tugba_2365 Arassimo bu süreci biraz doktor belirliyor. Pandemide doğurdum esim giremedi tabi ama doktorumun telefonundan çekmişlerdi bol bol ve paylaştılar benimle. Bu cok özel bir an, anlayış göstereceklerdir
Mine9166 Arassimo bazı doktorlar izin vermiyor benim doktorum normal olursa girebilir sezeryana giremez dedi.
Arassimo tugba_2365 o zaman benimkini de Allahtan doktorun telefonundan cekmislerdi pandemide dogum yaptigimda :) pandemiden dolayi almamislardi esimi smdi yine de almiyorlar demek ki hastane ile ilgili bir durum
Arassimo Mine9166 doktor ve hastane ile ilgili o halde.. fotoraftan ziyade korkumu biraz yenerim diyordum yanimda esim olaydi “/
Gamzeeeeeeeee İlk doğumumda pandemi zamanıydı doktor izin vermedi eşime ama hemşire kendi teli ile resim çekmişti şimdiki doğumumda doktor girebilir dedi
tugba_2365 Arassimo büyük ihtimalle hastanedendir. Çünkü ben sonraki süreçte benim doktorumun yaptığı pek çok doğumda babayı gördüm 😁