Emine_63270 Bende bir sorun var herhalde midem hiç biseyden bulunmaz tam tersi bir kg et olsa yerim o derece canım çeker bu arda 10 hafta 5 günlüğüz
Delidolu teacher-mom21 mUtfagimdan Tiksindim Evimin suyunu İcemiyodum et Sanki dünya kararmış gibiydi
Cansukapan yavrusincabim1807 6. Hafta falan çok mide bulantısından tiksindim almadım paket öyle bıraktım normalde günde 1 bucuk iki paket sigara içiyordum ama içemedim her çektiğim dumanda afedersin öğürdüm
bebegimhayalim yavrusincabim1807 ben normalde kullanıyordum ama gunde 8 9 bazen 10 tane. Gebe olduğumu öğrendim 4 haftalikti gunde 3 tane ye dusurmustum zamanla birakmayi dusunyodum. 3 4 gun boyunca bu şekilde devam etti sonrasında kendiliğinden bıraktım kokusu bile midemi kaldırıyor şuan 14 haftaya giriyoruz yarın
Sksjsux355-- yavrusincabim1807 gebeligimin 5. Haftasında gebeliği öğrendim. 7. Haftasında tiksindim daha da içmedim 28 haftaligiz şuan inşallah doğumdan sonra da içmem
luvlymamacita tereyagi kokusu pirinc pilavi kokusu salca kokusu.. pek de sevdigim seylerdi neden boyle oldu anlamadim 😂