Zeynep_ze guneyff ben kullanıyorum kabızlık yapıyor mu bilmiyorum bende hep kabızlık var ondan öncede vardı aslında şişliğimde var ben hiç düşünmemiştim bu ilacın şişlik yapacağını bekleyim burda bakalım başkaları ne diyecek 16.haftadan beri kullanıyorum sizde yaptı mı şişlik
Freyan guneyff ben hamileliğin başından berj kullanıyorum. Dönem dönem ishal de oldum kabız da oldum.o ilacla ilgili değil bence. Hormonlar ve değişen vücut ile alakalı. Progestan kullaniyorsaniz o kabızlık yapar mesela bende çok yapmıştı ama imom yapmadj
Freyan Zeynep_ze her gün aç karnına bi küçük kase acılı tarhana çorbası icttim ben . Ayrıca kuruyems ve kuru incir de yedim bol bol. Kabızlık çok zor oluyor sıvıya ağırlık vermeniz lazjm.Prpgesteron hormonu salgiladigimiz için o bağırsakları etkiliyor. Bu da kabızlık yapiyor
guneyff Zeynep_ze şimdi bir arkadaş yorum yapmış oda kullanıyormuş onda bir sorun yokmuş Protestan kıllanıyorsan o yapabilir kabızlık demiş ben ımom a ve Progestan fitile aynı zamanda başladım acaba progestan dan olabilir mi ya
guneyff Freyan canım ımom a ve progestan a aynı zaman da başladım progestan kaynaklı demek ki o zaman şaştım kaldım normalde hiç olmazdı bana
Zeynep_ze Freyan benim hamilelik öncesindede vardı kabızlık problemi çoğu şeyi denedim geçici çözüm oluyor duphalac bile etki etmiyor mesela artık doğumdan sonrada böyke devam ederse doktora gideceğim ama huzursuz bağırsak sendromu tanısı almıştım zaten
Deniz90- Merhaba 17+0 olduk 12 haftaya kadar i mom primo 12 den sonra i mom omega kullanıyorum ben de kabızlık yok.ama varsa hergun 1-2 adet günkurusu kayısı yiyin ya da kuru incir cok calıstırıyor.ve bol su için
Freyan guneyff evet kesinlikle progrstandan kaynaklaniyor. Hamileleik de zsten bağırsakların düzenini değiştiriyor üstüne de progesteron hormonu eklenince kabızlık olabiliyor malesef.Her gün mutlaka sıvı beslenin kayisj incir vs tuketin
guneyff Zeynep_ze evet canım ihmal etmemek lazım ya benim öyle bir sorunum yoktu 4-5 gündür oldu bende merak ettim