ilkanneheyecani Miniktavsannn ben 30 da yıkadım 31 de ütüledim 32 de çantamı yaptım şimdi 34 haftalığım inanın yerimden kalkamıyorum iyi ki yapmışım dedim baya ağırlaşıyoruz çünkü evimi bile temizleyemiyorum düşünün annem gelecek doğum öncesi temizliğe
2cocukluu-annee Miniktavsannn maalesef hersey ates pahasi olmus insan da özeniyo cocuguma guzelini aliyim diyo ama bu pahalilikta cok mumkun olmuyo.
minikmucizeemaak Miniktavsannn Ben 26+ larda herşeyi yıkadım ütüledim çantayı hazırladım gün geçtikçe ağırlaşıyorum o yüzden biran önce yaptım
Nuraaa Miniktavsannn aynı postu bende açacaktım Bende 30+3 haftadayım kiyafetlerı yıkadım bı kc gun once dun de ütüleuıp yerlestırdım Şimdi hastahane cantasını hazırlasam mı dusunuyorum
2cocukluu-annee Miniktavsannn aynen oyle bence devletin belli bi yaşa kadar cocuklar icin para odemesi lazim
Miniktavsannn seda2023 hadi yaa bir an önce kavuşun inşallah nasıl yapıyorsunuz hergun gidip görüyorsunuz degilmi
Tiniminihanim00 Miniktavsannn herşey elinizde yse bekletmeyin hiçbir anlamı yok hazırlayın bence ben 34 başladım erken erken diye çok pişman oldum acayip yoruldum
Miniktavsannn Tiniminihanim00 ben şimdiden bile yoruluyorum Hem kilom var hem hastayım soğuk algınlığı geçmeyen boğaz ağrısı
2cocukluu-annee Miniktavsannn devlete asker ogretmen muhendis doktor vs. Daha bir cok alan da faydali olabilicek evlatlar yetistiriyoruz genclere ve cocuklara daha özen gosterilmeli onlar bu ulkenin gelecegi cunku
seda2023 Miniktavsannn tabi tabi her gün emzirmeye gidiyorum yarım saatte olsa görüyorum yavrumu. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir durum, herkes bebeğini vaktinde sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏🏻
Miniktavsannn seda2023 aminnn inşallah sizide bir an önce kavuştursun Aklınız onda kalıyor şimdi bırakıp gelmek nasıl.zordur kim bilir 🥲🥲
seda2023 Miniktavsannn 1650 gr doğdu baya kilo verdi başlarda ödem dediler şimdi 1 ay oldu 1900 gr a geldik yavaş yavaş kilo aldırıyor doktorumuz acele etmek istemiyor