BasimAgriyor Kızlar ben mi bulamıyorum cidden anlamadım. Bana e bebek veya trendyoldan 0-3 aylık uzun kollu önerir misiniz . Benim gördüklerim hep yenidoğan 🥺
Tubakablan06 BasimAgriyor canım bende bulamadım kollu zıbın ama lolons ta var hem çok güzel hemde kalitesi iyi fiyatıda baya uygun bir bak istersen uzun kollu kısa kollu sıfır kol hepsi var civildede var istedigin gibi
Tugceliko-19 BasimAgriyor ben trendyoldsn carters aldım orda var uzun kollu istediğin ayı bulabilirsin
Linaa90 BasimAgriyor e bebek çok pahalı ya ben herşeyimi BabyMall dan aldım e bebekte mesela 80 tl olan şey BabyMall da yarı fiyatındaydı istersen uygulamayı indir birde ordan bak
selverx gamzecgr ben onlardan da aldım. hep uzun kollu aldım. merak ettiğim kısa kollu olanlardan da almamız gerekiyor mu?
gamzecgr selverx kolsuz ve uzun kollu aldım ben de kış bebesi olcak benimkiler ondan almadim kısa kollu
Tubakablan06 Eymenmoms ınstagram da var uygulama olarak da indiriliyor kapıda ödeme de var logosu sari aslan
Minigininannesi BasimAgriyor ebebek bedenleri yenidoğan-3aylik-6aylik-9aylik şeklinde gidiyor beden olara 0-3ay olan 3aylik olan zıbınlar oluyor