Anonimi1 Hiç birinizi tanımıyorum ama bana da dualarınızda yer verin rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin 🥹🤲🏻🤍isteyen herkese..
yenibirannis Anonimi1 38 haftalık hamileyim 2 gün sonra oğluma kavuşucam Allah’ın izniyle bu mübarek günde Rabbim sana hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin inş bi an önce hamile olmak nasip olsun canım önce sana sonra tüm isteyen her kadına hayırlı kandiller 🙏😇
1palyaco Anonimi1 bende bebek düşünüyorum Allahım tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah 💜 sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah 💜
0911 Anonimi1 rabbim gercekten isteyen hiç bir kadinin kucağını boş birakmasin inşallah ☺️ dizinde en kısa zamanda hayrlisiyla olur insallah
Deli_hatun_7 Anonimi1 amin amin kuzum isteyen bekleyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ sanada tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin aşkım kucağını doldursun inşallah 🤲🏻❤️🥰
Anonimi1 yenibirannis Allah razı olsun canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu kandilin mübarek olsun 🙏🏻🌸🥹
S_B6606 Anonimi1 Allahim tüm doğum yapmış ve yapacak olan annelerin yardımcısı olsun içinde de bizim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allahim dualarimizi kabul etsin bebislerimizi sapasağlam kucagimiza alalim inşallah 🌸