Hndndemirbas Fsh değerim 13 çıkmış amh değerim henüz belli değil her ay düzenli regl oluyorum ve yoğun oluyorum hala değerlerim nasıl böyle olduğunu hala anlamış değilim yarın doktora gideceğim umarım güzel şeyler söyle 🙏🏻
Defne0568 Fsh 33 dü amh 0.03 dü tüp bebek bile olmaz demişlerdi en az 10 farklı doktorun söylediği bu.iki yıl sonra kendiliğinden oldu. Çok kafaya takınca olmuyor ben tam olmayacağını kabullendim takmayı bıraktım olmuş
Hndndemirbas Defne0568 evet biliyorum çok takmamak gerekiyor ama insanın elimde değil ümitsiz değilim ekstra bir takviye ya da herhangi birşey yaptınız mı ?
Defne0568 Adetim düzensiz diye en son iki ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım ay hamile kaldım başka birşey yapmadım
Meltem-ayse21 Hndndemirbas bnm bir kürtajım oldu ondan ara kanamalarım oldu doktor gittim geçen gün hormonlara bakıldı fsh 13.55 çıktı ama bişy demedi kötü bir sonraki adette tekrar bakalım dedi bndeki tuhaflık evde ovulasyon testinde yumurtlamam belli oldu ama doktor ulturasonda görmedi ne olgunlaşmış ne de çatlamış
esmaaykur Hndndemirbas ben 36 yasında evledım ve ilk ay 16 hazıran 2022 de doktora gittim rutin hormon kan tahlili için tsh 1.500 ahm 0.9 çıkmıstı sonra 17 haziranda baska bir hastanede test yaptırdım tsh .1.26 ahm 0.89 çıktı ve normal yollarla hamıle kalamazsın yasta var tupbebege yonlerdırdıler oyle uzuldumki sonra hamile oldugumu öğrendim son afet tarıhım 14 hazıran 7 aylık oglum var ve 2 aylık hamıleyım sadece 1 kere eşimle birlikte olduk piskoloji önemli düşünmeyin kötü şeyler rabbim bilir herseyi
Hndndemirbas Amh değerim 0,75 çıktı. 2 yıl önce 2.30 olan değerim nasıl bu kadar düşük çıktı anlayamıyorum. 3,4 ay kendiniz deneyin sonra tedavi yöntemlerini konuşuruz dedi ve gönderdi . Proxyfemin vitamin takviyesi alıyorum inşallah olumlu sonuç alırım
Hndndemirbas [silindi] 2 yılda bu kadar düşmesi imkansız 2 testten biri yanlış bir sağlıkçı arkadaşımda öyle söyledi
Hndndemirbas Amore_Madre bu kadar yüksek amh değeri ilk defa duyuyorum fsh ile mi karıştırdınız acaba ?
Amore_Madre Hndndemirbas hayır amh doktor da inanamadı ama 1 kere hamile kaldım hem de evlendiğim gibi . Geçen sene bugün 3 buçuk aylıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu 6 7 ay korundum 5 6 aydır korunmuyoruz bu ay amh değerimin 12,85 olduğunu öğrendim😞😞😞
Hndndemirbas Amore_Madre amh değeri sizin yumurtalık rezerviniz yüksel olması olumlu birşey düşük olması durumu sıkıntılı fsh değeriniz de çok güzel bence sıkıntı yapmayın
Hndndemirbas Amore_Madre anladım canım Allahım hepimize şifa versin ben bu ay doktorun verdiği vitamini kullanıyorum önümüzdeki ay yanında hayır macunu da kullanacağım . Etrafımda birçok insanda hayır macununun etkisini gördüm hormonları düzenliyor yumurta kalitesini arttırıyor inşallah bana da şifa olur
Amore_Madre Hndndemirbas ben de hayıt tohumu demleyip içiyorum bide soğan suyuna başladım yeni başladım ikisine de bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Çocuk sesi olmayan ev, kucağı boş kadın kalmasın.