Zeynep_Sedat Yarın 37 haftalık olacağım. Normal doğum açılma için neler yapmak lazım.. Var mı önerilerinizzzzzz❤️herkrse hayırlı kolay güzel doğumlar..
Ilosunuz1 Zeynep_Sedat bende 37+1 deyim hamileliğim boyunca hep yürüdüm bir anda 30. Haftada 2 cm açıklığım oldu şuan 37+1 3 cm olmuş açıklığım sancılarım ara ara vuruyor. Yürümenin faydası olduğunu düşünüyorum ☺️
peri5860 Zeynep_Sedat Halıları Türk filmlerindeki kadınlar gibi oturun silin çok işe yaradı bende 😂 Bol bol yürüyüş plateste egzersiz. Hurma yedim ama çok değil. Bol bol Meryem suresini dinledim. Doğum yaparken bile…
Bskaysy Zeynep_Sedat henüz doğurmadım ama 34. Haftamda platese başladım şuan 36+5 2cm açılmam var plates çok iyi geliyor
Zeynep_Sedat Ilosunuz1 hamilelik zor geçti yürüyüş fazla yapamadım şimdi de ağırlaştım 😏 açılma var mı yok mu bilmiyorum perşembe günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Zeynep_Sedat Eboz mümkün olduğunca asansör kullanmıyorum. Her duşta çömel kalk yapmaya çalışıyorum özellikle
Zeynep_Sedat peri5860 hurma üzerine yasin i şerif okuyup yemeye başladım.. Ama şu silme işi mantıklı yapacağım 🤭