Elagl @Silaygc2110 evet hala dönmedi en son 29da gittim donmemisti kızım inşallah döner ama hayırlısı tabiki benim hep sol kaşık tarafıma vuruyor yan yatıyordu en son🫠
Silaygc2110 Elagl umarım döner bizimkinde daha tık yok dün hala tersti 😂 yan yatıyorlar evet rahatlarına düşkün bebişler 🤗🤗
Hanimeller Berna1365 evet bazen sesli tepki veriyorum ister istemez elimde değil çünkü camımı yakıyor 😂
Mochi Elagl çok yorulmanın da etkisi oluyor önemli olan düzenli ağrılar olmaması. Bizimde Haftaya kontrolümüz var çok merak ediyorum ne durumdayız doğum pozisyonu aldı mı biraz inatçı bir kız kendileri hep ters duruştaydı ve yüzünü göremedik hiç 😅
Saliha2020 Elagl ben de 30 haftalık hamileyim aşırı derecede sertleşme vardı bebek harekette de biraz azalmıştı doktorumda benden Nts istedi hemen çektirdim bir şey çıkmadı eve gönderdi beni
Aysetahir1111 Bende aynı cnm 32+5 im sertleşme kasılma oluyo . Bide evet yorulunca daha fazla oluyo ve bel ağrısı Ve gece uyuyamama Dayanamıyorum artık 😪😪😪😪 @Elagl
Kanalize Elagl toplandığını hissettiğimde diğer tarafıma uzanıyorum mesela sağa toplanmışsa sola yatıyorum hemen bir süre kayıyor elimle de masaj yapıyorum hafiften yoksa toplanınca canı yanıyor daraltıyor insanı sancıyı ayıramıyorum henüz 32+5’iz
Elagl @Mochi inşallah donmuslerdir canim bizimki de aynı yüzünü gösterdi allahtan Bi gittim sırf ben Bi gittim baba olmuş tipi🫣🫣🤣
Mochi Elagl yaa neyse ki görebilmişsiniz biz 1 kez bile göremedik en son 2 hafta önce gitmiştik 🥹 saklanıyor ultrason gördüğü anda 😅