Uykucusincap61 Selamün aleyküm kızlar. Hayırlı kandiller ❤️ kızlar ben bugün adet oldul yani 26 eylülden 1 Ekim 10.40 a kadar adetliyim sonra gusül alacağım 1 Ekim ve 5 Ekim arası yumurtlama günüm sizce gebelik tutma yüzdesi ne kadardır canımlar❤️
Uykucusincap61 Tubakaban bu 5 günü iyi değerlendirmem lazım sistem den takip ediyorum beş gün sonra mesela yumurtlama günü bitiyor ya yine de girilmeli mi ❤️
Tubakaban Uykucusincap61 ben yumrtlma günü eşimle tartştgm için girmedm en önemli ne biliyor msn adetten hemen sonra ilskide bulunman adet kanama geliyor ya yumrta çok hızlı çalsiyor yikandiktan sonra üst üste hergun yapabilirsin Allah’ın izniyle tutar ben 19gun önce yikandm ve test yaptm 19gunde gebe oldgumu ogrndim şuan 4+4,
tugbadurmaz34 Adet bitiminde sonra 10. Gün asıl yumurtlama günü oluyor ona göre hesap edin benim 11. Günün sabahı tuttu zaten 24-48 saat aralığı var 9. 10. Ve 11. gün arasında 48 saatte oluyor yumurtlama
adatuna Yumurtlama gününüzğ ovulasyon ile takip ediyorsanız hamile kalma olasılığınız yüksektir Takvimle vs yumurtlama takibi çok sağlıklı olmuyor eğer öyle takip ediyorsanız