Minellam Kızlar kontrolüm vardı bugün geldim hastaneye geçen hafta 1 cm açıklık olan şimfi 3 cm açıklığa ulaşmış ama sancım pek yok hafif var nstye bağladılar hafif sancı çıkıyo ebeler bu sancıyla doğum yapamazsın diyorlar sizce ne olur 39+3 üm
Papatya_kokuyo5 Minellam suni verirler canım deseydin doğum yapmayıp içimde mi tutacam doğum yapamazsn ne
altnbebek Minellam ben 1 cm acıkla doğumhaneye girmiştim suni verdiler doğurdum neden doğuma almadılarki senii. Ama sen bekle kendi sancın gelir belki canım benim
Busraakay_26 Minellam evde sancını bekle ben sancı ve 3 cm açıklık iletirdim stresten sancım gitti suni almak zorunda kaldım
neanladinyurdagull Papatya_kokuyo5 3 cm açıklıkla 34. Hafta bir hafta gezdim sonrasında 35 de suyum geldi yatışım yapıldı 5 cmle.Suyum geldiği için gitmiştim sancım yoktu benimde
Eboz Minellam Korkmayin suni alin verirlerse acilir belli bence 40 haftaligi bekliyorlar kendi sancin gelebilir die
bsrsvm Bende 38+2 oldum. 3 cm dedi hocam. İstersen doğuma alayım dedi ben istemedim kendi sancimi bekleyim sorun yoksa dedim. Her şey normal çünkü. O da tamam dedi cuma çağırdı bakalım 🥰
Ilosunuz1 Minellam bende 37+1 deyim benimde 3 cm açıklığım var yaklaşık 30. Haftada 2 cm di kendiliğinden 3 olmuş. Hafif sancılar bendede oluyor. Bende evde suyum gelmemiş ciddi sancılar çekmemiş gitmek istemiyorum. 🙏🏻