Yigitinannesi Aysedakak kaç haftadır boyke ölüyorum uykusuzluktan her gece uyanıyorum sabaha kadar sabahta ise gidiyorum 😣😣😣 nasıl geçecek böyle bilmiyorum daha 29 haftalik bunun 30 kusurleri var 🤔🤔 Allah yardımcımız olsun uykusuzluk çok kötü bir şey
Huzur20 Minikmucizemibeklerkeen Eşim şuan gececi ve beni çok üzüyo burda zaten yalnızım kimsem yok çok ilgisiz bebeği bike düşünmüyo ya arkadaslariyla maçta okeyde yada evde telle oyun çok bunaldim ailemin yanına göndermek istiyo beni
Minikmucizemibeklerkeen Huzur20 neden peki hamilelikten snrami bu sekilde oldu Gurbettesin sanirim nerden nereye gelin oldun
Aysedakak Huzur20 bnm esımde gececı alıstm artk ama sagolsn sureklı arar sorar takma bnmde esım gndermıo bır yere korkuyor normal yane
Anneyimm Huzur20 benimde esim oyle bitanem ya okeyde ya maca gidiyor yada evde telefnla ugrasyr veya digitrkte mac izliyor benimde esim gececi ama surekli vardyli degl skma canini ailenin yanina göndermek istiyor derkn nasil yani
BusraEda 33 hft. Resmen uyandırıldım 🤣😂😂 Artık kendime gülüyorum. Ne oldu şimdi ne güzel uyuyorduk dedim kendi kendime . Eşim de diyor ki uykusunda 😂 bana mı dedin büşra. He dedim çay içer misin 😂😂😂 Yok diyor bide bana 😀😀
Mhmtmdh BusraEda bunlar geleceğe hazırlık bu saate kadar uyumadıysak bir sebebi var😂 daha uyuyamayacağımız günler geride🙈🤣
BusraEda Mhmtmdh hi sorma 😂😂 İndim salona benden lohusa tacı yapmaya çalışıyrum 😂😂😂 yemekteyiz tekrarı var :D