Deletedmom_70 Demir ilaci d vitamini ve bi vitamin daha var icinde folik asit omega 3 var bunlari doguma kadarmi kullanicaz acaba ilac icmeyi sevmeyen biriyim yani içmeyince ne oluyor ?
Aysee1123 Deletedmom_70 Hepsi aynı zamanda kullanılmıyor. Bende şöyle oldu ilk 12 hafta yani 3 ay folik asit kullandım. O bittikten sonra omega 3 kullandım sadece 7. aya kadar. Son olarakta işte 7. aydan sonra demir ilacına geçtik şuan onu kullanıyorum
19982023 Deletedmom_70 yani folik asiti ilk üç ay kullandım sonra bıraktık . Üç aydan itibaren demir ilacı ve magnezyum kullandım 7. Aya kadar . Şuan tam 7 aylık olduk OMEGA -3 te ekledi ilaç . Demir +magnezyum+OMEGA -3 doğuma kadar kullancam evet .
Nurlyy Deletedmom_70 demir ilacı 12.haftadan sonra başlanıyor, vitamin de belli bir süre kullanılıyor çünkü bi zaman sonra etki etmiyor aksine anneye kilo yapıyor folik asit de yalnızca ilk 3 ay kullanıyor fakat bu doktorunuzun sizi takibine göre değişebilir
Deletedmom_70 Aysee1123 ben 3 aylikken ogrendim hamile oldugumu oyuzden folik asit kullanamadim Simdi ben bunlari ayni zamanda kullaniyorum
Aysee1123 Deletedmom_70 Doktordan doktorada farkediyor ilaç kullandırma olayı. Biz böyle sırayla gitmiştik o yüzden sıkmadı yani beni ilaç durumu
Deletedmom_70 19982023 valla 17 haftaligim kac sylik oluyo bir hafta sonra 5 aylik oluyoruz diyorum benim Hesabim
ozgeyenigul Kalsiyum, magnezyum, demir, folik asit, omega. Bunların hepsi çok önemli. Eğer takviye almazsanız bebek sizin depolarınızdaki vitaminleri kullanıyor eğer yetmezse bebek için de sıkıntı. Ayrıca hiçbiri ilaç değil vitamin öyle düşünün.
Canankara1992 31 haftalıgım 5. Haftadan beri ocean mumy kullanıyozzzz içinde 12 tane vitamin var doguma kadar kullancakmışım ekstra kan ilacı d vitamini magnezyum kullanıyorum