Deryaa84 Bir kaç saat önce tuvaletteyken nişanımın geldiğini farkettim. Doktoruma söyledim, acile gönderdi. Nst de sancı cıktı ama çatı muayenesinde açıklık yok. Nöbetçi doktor sabah tekrar gelin bakalım, en fazla bir kaç güne gelir bebek dedi🙄 Nişandan ne kadar sonra doğum oluyor acaba bilen var mıııı ? 39+1 deyim buarada.
06minik17 Deryaa84 nişanınız nasıl bişey acaba 😊 kanlı mı yoksa yeşil yumurta akı kıvamında mı. Bazen değişiklik olabiliyormuş.
Sibeltolga Deryaa84 gı bol bol yürü merdıven cık dinlene dinlene meryem ana otunuda almadysan al aktardan bn heycanlandm sanki bn doguruyom 😂
Gozdemalgc Deryaa84 merhaba ilk doğumumda 37. Haftada nişanım gelmişti. 42. Haftada Doğum yaptım. 1.5 cm açılmayla o zamana kadar gelmiştim. Sağlıkla alın kucağınıza
Neserkan Cnm benim sen git eve bol bol yürü ve hurma ye zemzem suyu iç Allah’ın izniyle kolay olur Doğumun
Deryaa84 Buseayazerdgn benimde öleydi hiç aşağıda inmedi, nasıl oldu bende anlamadım. Umudunuzu kaybetmeyin.
Merveakyl Sibeltolga Sibeltolga Fatma ana otunu nasıl kullanıyoruz aldım ben ama kullanma seklini bilmiyorum
06minik17 Aysegul20 anladım canım. Benim de sümüksü yoğun yeşilimsi şeydi. Netten baktım biraz da o renklerde de olabiliyormuş. Tedirgin oldum o yüzden. Ona göre takip edeyim en azından sancıları
Neserkan Merveakyl suya atıyorsun dualarını okuyup nette var Meryem süresiydi yanlış hatırlamıyorsam birde attığın suyu da bir kaç Yudum içiyorsun ot açıldıkça rahmin açılıyor cnm