Mln Arkadaşlar hamileyken grip kırgınlık olunca neler yapıyorsunuz bugün öyle uyandım grip olucam belli 🥺🥺
Melegimm_2509 Mln bende dün grip oldum çok kötüyüm doktoruma yazdım kulak burun boğaza yönlendirdi ordan da randevu bulamadım maalesef. Kemik suyuna tavuk suyuna çorba bol portakal galan idare etmeye çalışıyorum
A12_S07 Mln Valla ölüm gibi birseydi ölmedim hesabı dün geceden beri boğaz ağrısı eklem ağrısı belime vurdu sabah 7 de acile gittim iki dklik bir parol serum yiyip eve geldim ilaç falan verilmiyo dedi boğazına iyi bak beslenmene dikkat et dedi inşallah toparlarim 😔
Duygu_nur52 Ay bende grip oldum burnum tıkalı boğazlarım kaşınıyor ama nefeste alamıyorum cam açıyorum atlette yatıyorum napabilirim şimdi ılık bi duş kahvaltı meyve uyacağım
Dygkyz Kızlar korktuğum başıma geldi kızım gripti bana bulaştı halsizlik yorgunluk öksürük ve nefes darlığı var 9+4 teyiz ne yapacağım bilmiyorum antibiyotik ilaç veriliyor mu bu dönemde daha çok ciğerime inmiş gibi hissediyorum
elinaz1 Dygkyz ilk trimestır organ gelişiminin yoğun olduğu aylar genelde ilaç verilmiyor ama yine de kötüyseniz verirler . Çok geçmiş olsun
busrakorkmazm İnstagramda hastalanmayançocuk sayfası var ordaki sarımsak kürü tarifini deneyebilirsiniz