ozlem123tksz Hep görüyordum herkes son 99 yazıyordu Allah nasip ederse bende yazıcam dedim hepte merak etmiştim neden yazılıyor acaba diye neden yazıyoruz böyle heveslendim yazdım 😂😂
MelisaaZ ozlem123tksz 99 dan sonrası çok hızlı geçiyor canım daha dün son 99 diyordum bugün son 50 gelmişim bile hayırla sağlıkla kurtarsın rabbim 🐣😇
Blackkcat ozlem123tksz ahahhaa😂ben de hep görüyorum neden yazılıyormuş bi tanesine bi gireyim dedim,şansıma benim gibi meraklı çıktı🤣ikili sayı kutlama galiba son trimester kutlaması falan heralde benim son 182😏
ozlem123tksz MelisaaZ gerçekten hızlı mı geçiyor ya bana hiç geçmeyecek gibi geliyor çok zorlanıyorum uyuyamıyorum iyice ağırlaştım karnım baya büyüdü daha zamanım da var daha da zorlayacak çok korkuyorum
ozlem123tksz Blackkcat azı gitmiş çoğu kalmış valla bende bı hevesle bekliyordum hatta hesap bile yaptım 99 ne zaman geliyor diye o kadar takmıştım hemencik pat diye paylaştım 😂😂
ozlem123tksz Ceferovs07 yaaaaa 🥺 çok az kalmış rabbim inşallah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin hangi şehir
Senolinka ozlem123tksz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 99 dan sonrası çok çabuk geçiyor tadını çıkarın her ne kadar uyumak zorlaşsada 👼🏻🙂