Hayırlı kandiller herkes bebeğine sağlıkla ve kolaylıkla kavuşur İNŞALLAH 🌷 inşallah hem yüzü hem huyu güzel yavrularım olur😊

Kandilimiz mübarek olsun Rabbim tüm kalbimizden geçen dualarımızı kabul etsin inşaAllah🤲🏻🌹

HappyMom
Cümlemizin kandili mübarek olsun inşallah 🙏
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻

HappyMom Rabbim hepinizin duasını kabul etsin bu mübarek günde inşallah sizde bana dua edin bebegimi kaybettim bir an önce yeni bir bebeğim olsun inşallah hayırlısıyla🤲🏻🤲🏻😢😞🙏🏻

HappyMom rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin kimin ne sıkıntısi varsa bu hayırlı günde o sıkıntıyi gidersin inş kandiliniz mübarek olsun rabbim yüzünüzdeki gülümsemeyi eksik etmesin ben dua ettim sizde amin deyin♥️🫶🤲(AMİN)

HappyMom kandilimiz mübarek olsun Hamiş anneler bebeğini sağlıcakla kucağına alsın bebek isteyenler en yakın zamanda o mutlu haberi alsınlar huzur mutluluk yuvalarımızdan eksik olmasın sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 👼🤲

Hayırlı kandiller Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin🙏 Allah hayırlı evlatlar nasip etsin beni de duanızda bulundururmusunuz 🙏

Hayırlı kandiller rabbim herkese gönlündeki neyse onu nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın gebe tüm kardeşlerime sabır nasip etsin 🥰

HappyMom herkese hayırlı kandiller Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın benide bırakmasın inşallah 40+4 oldum gören herkesten dua bekliyorum hayırlısıyla kolaylıkla doğal ve normal doğumla kendi sancım ve açılmamla sağ salim bebeğimi kucağıma alayım inşallah 💕

HappyMom rabbim ettigimiz tüm duaları kabul eylesin nolur benim babasız evlatlarimada dua edin bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine onlarında bugün karinlarından sicak bi yemek geçsin rabbim ellerimizi boş çevirme Amin 🙏🏽