Gulcangg en mantıklı tutumu sergiliyorsunuz. Doğru olan bu. Evet cok üzucü ama zaman zaman böyle insanlar oluyor hayatimizda tinlamamak en iyisi. Sanki hic anne baba yokmus gibi. Ve kuzum emin ol cogumuzun hayalindeki kayinpeder ve kayinbaba yok. Bende oturaklı bana baba olabilecek derdimi anlatabilecegim bir kayinbaba isterdim ama aksine ev sattik,aldik uzerine ev tasidik ama bir kez olsun aramadi ne yaptiniz diye sormadi. Eksigimizi sorgulamadi. Keza kayinvalidem de oyle. Hani esimle biz cok yorulduk. Benim babam destege geldi, bize maddi manevi acidan destek verdi. Kayinbabamin bu tutumuna ise omzuna vur ekmeğini al muamelesi yapiyorlar. Yine kayinvalidem evi aldik yerlestirdik kendi islerini halleti geldi ama dedigi sey bu ev cok buyuk bu evi kim temizleyecek(annemle kaliyoruz diye su an) eve fazla sey almayim, cocuga fazla sey almayin sanki maasimi o veriyorda. Iyi bir iste calisan bir kadınım. Bu zamana kadar kimse karismadi ama cocuguma elbise aldigimda bile nicin aldin diyen bir kadin. Yenj bir kiyafetle yanina gittigimde ise sen harcamayı sevmezsin yeni kiyafet almamissindir dolabinda vardir diyen kadin. Sanli benim harcadigim para cebinden cikiyormus gibi. Sıkıntı yani tüm ailelerde var o yüzden takmamak lazım