Happymm Yeni doğum yaptım süt tam olarak kaçıncı günde geliyor göğüsler nasıl olmalı benimkiler çok acıyor sertleşiyor ne yapmam lazım lütfen söyleyin
Seymanur60 Happymm yeni oldgu için normal sertlesmesi acı hissi sık sık bebeği emzirdikce sütünüz cogalacktr bol su icmeyi ihmal etmeyin çok acıdgi zamn ılık dus hafif masaj goguslerinize iyi gelir
BuseVeMinikleri Happymm sezaryen ise 3 veya 4. Gün gelmiş oluyor. Ama o etapta bebeğiniz yanınızdaysa 1 damla bile olsa 2 saatte bir düzenli emzirmeniz gerek. Benim bebeğim küvezde. 2 saatte bir makina ile sağıyorum bugün 6. Günüm sürekli süt gönderiyorum.
minikoannesi123 Happymm benim 3.gun gelmişti. Ilık bir duş almistim eve geldiğimde direkt akmisti. Hatta keşke hastanede duş alsaydim diye pişman olmuştum
Baharoloji Happymm benim hemen gelmişti öyle bir şey beklemeyin damla damla geliyor sıcak uygulama yapın masaj yapın duş alın e bebekte karışık çaylar var onlardan alabilirsiniz
BuseVeMinikleri Umutku sağolun benimde yarın 7. Gün olacak. Bugün emzirmeye gittim yarın bi problem olmazsa gelecek inşallah evimize 🥰