Yagmurakyurek Bebetooo0 bu uygulamada 18+2gosterior ben cooktandir gitmedim devlet bişi anlamior die özele gidiom madi durumdan dolayı bu aralar gidemedim teşekür ederim sizde gidin hastneye bir görünün belki plesenta sorunu olblr geçmiş olsun 🌸🌸
Yagmurakyurek Bebetooo0 eşimde farklı hesaplior 5dior 😬😬 ekimin 9unda 6aya gircen diyip duruo hanginiz doğru bilmiom ekimde doktora. Soracam bana ay ay haftalık liste yapsn🤣🤣🤣
Bebetooo0 Yagmurakyurek 5 aydan gün alıyorsun kuzum internette gebelik hesaplama yaz orda çıkıyor hepsi hafta hafta gün gün ama aklın karışmasın en iyisi Dr kontrolündeki kilo ve boya göre hesaplama 🤷🏻♀️
Yagmurakyurek Bebetooo0 devlet bissi anlamior korkutuorlaar hep beni ekimde özel doruk hastnesine mutlu beye goruncem normlde o bakıyordu bu aralar gidemedim ama ekimde gidecez o zmna kadar herlde 20 hafta olurum o zmn cinsiyetnide öğrenirim alışveriş yapacam😬🤪🤪
Yagmurakyurek Bebetooo0 eşimde Dior 5aayliksin Dior 9ekimde Dior 6aya yeni gircem dedi bende bilmiom ekimin altisinda gidecem yazrm sana kaç haftalık olduğunu
Yagmurakyurek Bebetooo0 erkek doğuyor içime ama eşim çok. Kız istior 🫣🫣👼sağlıklı olsun da bişi istemem
Bebetooo0 Yagmurakyurek bu sene kız seneesi bakalım 😍 anneler genelde hisseder ayyy belli olunca buraya yaz olur mu kuzum yaaa 🥲 merak ettim smdi bende 🤗🧿
Mavi3475 Yagmurakyurek 5ay 1haftalık canım senin Mesela haftalık hesapla 4hafta 1 ay oluyor 8 hafta 2 ay gibi gibi işte
Mavi3475 Bebetooo0 Ben 35 haftadayım iki önce bende oldu kendimi çok yordum ama ondan oluyor canım bebekte bi sıkıntı yoksa iş yaparkende çok dikkatli olun çok yormayın kendinizi yada çok yürüyüş yapılınca oluyor dün doktorum öyle dedi
Bebetooo0 28inde doğum yaptım canım bebeğimi yogunbkim kuveze aldılar ciğerleri gelişmediği için hava makinası ile nefes alıyor henüz kendi başına nefes alıp veremediği için bilmiyor 3 gündür süt getirebilirsiniz artık anne sütüne geçiyorz dediler 🤦🏻♀️🙏🏻
Yagmurakyurek Bebetooo0 kız bugün doktora gitim erkek dediler 🥰🥰renkli ultrosonda gördüm 🥰🥰eşim kız demişti ben erkek diordum içime doğan oldu