bebegimibuyutuyorum Merhaba kızlar 25+2 haftamdayım ve kokulu şekilde akıntım var doktor gyno-lomexin diye bir fitil verdi yanında nibulen ve Gynomax XL diye bir krem ve fitil daha verdi aranızda kullanan oldu mu hiç bunlardan?
Linaa90 bebegimibuyutuyorum fitili ben kullandım 2 tane çıkıyor kutudan bi atıyorsun 3gün sonra bşdaha atıyorsun mantar sistite çevirebiliyor bence kullan doktorun verdiyse maalesef gebelikte hormonlardan dolayı mantar ve enfeksiyon riski artıyor geçmiş olsun 🌸
2kedi1beybi Hiç kullanmadım sadece mantar için bi krem enfeksiyon için de suda eriten tek kullanımlık toz verdi şimdiye kadar doktorum.###
2kedi1beybi Hiç kullanmadım sadece mantar için bi krem enfeksiyon için de suda eriten tek kullanımlık toz verdi şimdiye kadar doktorum.###
bebegimibuyutuyorum @2kedi1beybi bende tereddüt ettim internet üzerinde de çoğu zararı yok demiş çoğuda genellikle gebelikte fitil önerilmiyor yazmış
elisa38 Kuru ve temiz tutulduğu zan geçiyor kötü koku bende de olmuştu bide sık sık pamuklu iç çamaşırı kullanıp değiştirin günde 2 defa gibi
bebegimibuyutuyorum @elisa38 dediğiniz gibi sürekli değiştirip temiz tutuyorum fakat ilk gebeliğimde de vardı aynı sorun kullanmadım o zaman fitil sadece toz ilaç kullandım ama şimdi doktor fitil verdi
hande777 bebegimibuyutuyorum tabi ki yaşamadım. Lütfen doktorunuza güvenin. Zararı olsa neden versin?
E_50 İlk zamanlarda bende de oldu ve doktorum fitil vermişti kullanamadım ama şu anda vücudum da enfeksiyon çıktı benim size tavsiyem vermiş olduğu fitili düzenli bir şekilde kullanmanız
bebegimibuyutuyorum @hande777 daha önce kullanmadığım için insan bilmediği için bi tereddüt de kalıyor ve farklı farklı birsürü yorum olunca internette kararsız kaldım açıkçası 🤗
bebegimibuyutuyorum @Linaa90 evet 3 gün arayla kullanılması gerekiyormuş iki adet var çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için 💕