Beyzab95 cevriye35_ hayırlı olsun inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün inşallah darısı bizlere inşallah 🤲🏻🥹
glsmogrtmn cevriye35_ ay gözünüz aydın hayırlı olsun🌸🌸 inşallah ben de sağ salim dogururum 34+5iz bugün ☺️ hamile olan bütün arkadaşlar sağ salim doğursun, evlat isteyenlere evlat nasip olsun inşallah bu mübarek günde 🙏🏻
Supermassiveblackhole cevriye35_ nasıl doğurdunuz çok merak ettim ben de 37+3 deyim ama hiçbir doğum belirtim yok inşallah sağlıkla büyütürsünüz
cevriye35_ Beyzab95 Marimari glsmogrtmn Amin canlar cok tesekkur ederim Allah kimseyi bu yolda koymasin en kolay hizli sekilde olsun insallah 🥰
Beyzab95 cevriye35_ amin inşallah anneliğin ilk günü sizin için maşallah kandil günü mübarek gün ❤️ heyecanlandım ben bile burdan 🥹❤️
cevriye35_ elifcclar Allah kurtarsın insallah canim saglikla kolaylikla gelsin hurma pilates topu oneririm
cevriye35_ Supermassiveblackhole Benimde hicbir belirtim yoktu sabah bakkala gittim hatta oglumla ekmek aldim sonrasinda sofraya otururken basladi kalcamdan agrilar ama cok kisaydi duzensizdi aksama kadar ara ara oldu sıklaştı bende hatta dizi izliycem diye dogurmak istemiyodum😂😂 ömere bakiyodum sonra pit diye ses geldi bisey dustu dedim koltukta otururkeb 23 30 gibi aklim hala dizide 😂 wc gittim ciktim suyum geldi diye aglamaya basladim 🥹 hemen dusa girip valizi alip ciktik 1 de dogum gerceklesti simdi cikcaz insallah
Supermassiveblackhole cevriye35_ Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah bizlere de böyle bir doğum nasip olur
Zeynep_Sedat cevriye35_ geçmiş olsun hayırlı olsun,, 🙂 darısı da kolayından bize olsun 37 haftalık olduk bugün bende bir an önce gelse artık diyorum,🤭💙