123Hamis123 Öncelikle hayırlı doğumlar inşAllah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Ben özelde sezaryan oldum sondayı uyuşturduktan sonra taktılar çıkartırken de yine uyuştum hissetmedim. Karına basma olayı bebeğin ilk çıkışı sanırım çünkü ben başka karına basma yaşamadım. Elleriyle baskı yapıyor o ara anestezi doktorum derin nefes al dedi ve 3 cü basmaya çıktı bebeğim, bir tık acıyor evet özellikle son baskı ama dayanılmayacak kadar değil bence. Ameliyat sonrası kum torbası koydular hiç hissetmedim zaten belden uyuştum, ilk ayağa kalkma da bir tık zorlandım oda tamamen dik duramadım hafif eğilimliydim. Hemşireler çok iyi olduğumu söylediler doğrultan sonra ki ağrıdan hemen sonra toparladım sürekli yürüdükçe açıldım ağrılarım azaldı. Misafirler için hemşire rica da bulanabilirsiniz kanamasına bakıcaz bebek emecek odayı boşaltın diye uyarabilir ya da eşinize söyleyebilirsiniz. Ben tesettürlüyüm eşime dedim lohusayken de kimseyi istiyorum akraba dışında dedim oda kayınvalidemle benim ailem. Eşimde beni haklı buldu hastanede de 2 çocukluk arkadaşı çıktı yanıma onun dışındakiler hep caddedeydi. Korkmak yerine bebeğinizin doğduğu anı düşünün be sürekli dua açıp dua edin 🌺