Kızlar ben gebe kalmadan spora yazıldım o ara kurban bayramına bir hafta vardı 1 hafta gittim, gebe olduktan sonra da gidemedim. 3 bin verip 3, 4 kere gitmiştim. Sonrasında hani iade olarak değilde bir yakınım gelebilir mi ben gelemiyorum çünkü dedim onlarda gebelik için iyi olduğunu doktora sorup ona göre devam etmeyi yoksa başka yol buluruz demeye başladılar dedim tamam. Bu arada 1 oğlum 16 aylık ben 2,5 ay gidemedim çöp oldu. Spora başlamadan da sıfır ayakkabı istediler sadece salonda giyilmelik tamam dedim aldım ama ayakkabıyı dolapta tutuyordum, sporu bırakacağımı bilemeden de dolapta bıraktım 3 aylık üyeliğim 10 gün önce bitti bugün de alayım ayakkabımı dedim, tekrar başladığımda getiririm zaten diye bugün bir gittim dolabım açık eşyalarımı atmışlar. Ee biz uzun süre kapalı kalan dolapları açıp eşyaları atıyoruz dediler beni arayıp bilgi vermediler bu dolap sizin mi demeden ne zamandan beri gelmediğimi bilmeden sorgusuz sualsiz dolabımı açıp atmışlar. Ben annem çocuğum var diye uzatmım dedim ama adamın kusura bakmayın lafına çok sinirlendim. Bu devirde o ayakkabıya 500, 600 tl para verdim ve 3 kere gitmişim belki cenazem var belki çok hastayım bana nasıl bilgi vermezler. Bilgi vermeden eşyaları atma hakları var mı? Sinirden uyuyamıyorum yarın arayıp ayakkabımın parasını isticem hayatımda bu kadar çirkin bir salon daha görmedim yeniden gidicektim gebelik pilatesine vazgeçtim.