Azracagla Ay ilkinde hiçbirşey bilmeden girdim oldu bitti çıktım şimdi bunda bir heyecan bir korku sardı beni ya sizinde böyle mi ikinci doğumlar 😃
Esila300920 Azracagla benim 2. Sezaryen oldu , ilkinde bende bilmeden girdim çoktım , ama 2. Biliyordum , oldu bitti ama hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah . Telaş yapmayın sakince girin ve çıkın 💪🏼
Papatyannesi Azracagla bende ilkinde sezeryan oldum dediğin gibi bilmeden rahat geçti şimdiden aklımda deli sorular. Sonda takılıp çıkartılırken nasıl olacak ilk ayağa kalkış nasıl geçecek 🤷🏻♀️
Ezgiii75 Azracagla benimde ikinci doğumum olacak sezeryanla ilkinde ani şekilde oldum dediğiniz gibi oldum bitti ama bunda ayrı bi korku tedirginlik düşünceler dolu🤭 acemilik daha iyiymiş sanki 😉
Merve171214 Azracagla ilk sezaryenım çok güzel geçmişti yine aynı doktoruma gidiyorum o yüzden sezaryendan korkmuyorum ama bu sefer tüplerimi bağlatacağım o biraz tedirgin ediyor ilkinde nerdeyse hiç ağrım olmadı doğum yapmış gibi değildim ama bu sefer bağlatmadan kaynaklı bir ağrı olur mu diye düşünüyorum 😊