Smr28 Kızlar 21 haftalığım bugün gittim doktora kilosu 400 gr dedi, boyu 24 santm. Geçen ay da 14 santimdi yani her ay 10 santim kadar uzuyor mu hesapladım doğuma kadar çok uzun olur bebeğm 😂 netten baktım doğuma yakın en fazla 50 santm oluyor?
aslanprenses_ Smr28 yok her ay 10 cm uzamıyorlar😂 öyle olsa yanardım ben 😂 21 haftalıkken 26 cmdi kızım. Şimdi 33. Haftaya yeni geçtik 44 cm. Babası da ben de Türkiye standartlarına göre uzunuz ve bebeğimiz sadece bir hafta önden gidiyor.
kubrakorkmaz Smr28 bizde 21 haftaligiz gecen hafta gittik 476 gr dedi boyunu söylemedi bu haftalarda boy hızlı uzuyor ama son aylarda fazla kilo alıp boyu o kadar fazla uzamıyor.
aysenr9918 Smr28 Hep bu şekilde gelişim hızlılığı olmuyor canım 3.trimester döneminde yavaşlıyor benim bebeğimde öyleydi sonradan biraz daha yavaşladı şu an 38+5 haftalık 52 cm , 3700 gr
AleynaResul Smr28 tahmini doğucak boyu ultrason kağıdında yazıyor bende 47 cm misal tahmini iki hafta önce 29 cmdi zaten uzun beklemiyorum çocuğumu eşimle ikimiz kısayız 😂
SevvaallEr Haftadan sonra boy kilolarında baya artış görünüyor canım 33. Haftadan sonra duruyor boyu kılosu yavaşlıyor normal artıl benimkindede 8 cm birden uuzun göstermişti haftasından önde hatta ama genetik birazda anne babaya bakıyor bu boy kılo olayı 😅
SevvaallEr Haftadan sonra boy kilolarında baya artış görünüyor canım 33. Haftadan sonra duruyor boyu kılosu yavaşlıyor normal artıl benimkindede 8 cm birden uuzun göstermişti haftasından önde hatta ama genetik birazda anne babaya bakıyor bu boy kılo olayı 😅
Hjilhn aslanprenses_ peki kaç kg 33 haftalık bende 33 olucam yarın ama kontrolum var bugub merak edıyorum😀